ejendomsservice

Ejendomsservice indebærer ting som rengøring, vicevært etc., og er derfor en vigtig del af det at være ansvarlig for et lejlighedskompleks. Det er ejendomsservicen, der sørger for, at dit lejlighedskompleks bliver holdt ved lige, og at bygningen fungerer og ser ud, som den skal.

Går du efter det billigste af det billigste, ender du med at få nogle ejendomsservice folk, som ikke gør arbejdet ordentligt. Bliver arbejdet ikke gjort ordentligt, kommer det til at gå udover din pengepung på længere sigt, og de penge, du måske har sparet på at købe billig ejendomsservice, ender hurtigt med at blive brugt at forsvinde, da der ikke er nogen der gider at udleje lejligheder i et lejlighedskompleks, der ikke bliver holdt ordentligt ved lige.

God ejendomsservice er lig med glade lejere

Investerer du i stedet i god, kvalitetssikker, men også nogenlunde billig ejendomsservice, vil de ekstra penge, du har brugt, hurtigt blive tjent hjem igen. Du ender nemlig med mange og glade lejere og et vejplejet lejlighedskompleks, der helt sikkert vil tiltrække fremtidige lejere, skulle nogen beslutte sig for at flytte ud.

Ejendomsservice holder ikke kun styr på, at det hele er rent, men er også dem, som dine lejere kan kontakte, hvis der er noget, der ikke fungere. Det kunne fx være hvis noget i deres lejlighed bliver stoppet, hvis en pære går ud el.lign.

Når du investerer i god ejendomsservice, bliver dette ansvar fjernet fra dine skuldre, og du kan i stedet efterlade det i hænderne på nogle professionelle, der altid kan stå klar, når en af dine lejere ringer eller skriver.

Ejendomsservice kan altså godt ses som en af de mere trivielle ting, når man er ansvarlig for et lejlighedskompleks, men det er faktisk en vigtig del af det, der er med til at bringe din virksomhed succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *