motoriseret

For 2 dage siden var jeg en tur nede og handle på Vesterbro.

Der var mange der kørte forbi mig på løbehjul med motor og cykelstierne var fulde af el-cykler.Indledningsvist blev jeg en smule a la en stram tante, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye motoriserede køretøjer lidt på plads. Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og var løbehjulene overhovedet til at at køre på.

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Voi, Circ eller Lime. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Online kunne jeg ved at søge finde en Lime promokode, som var den app eller det software jeg havde installeret.

Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en oversigt over rabatter og bonusser, der var der også en del andre interessante kampagnekoder man kunne benytte. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Sådan får du de små pus med

Jeg kunne onde mine børn at komme med ud og prøve de anderledes “køretøjer”. Noget af det fine ved at have sin familie er at vi kan bruge hinanden på en god måde! Dog skal han altså beskyttes på hele kroppen og han skal kunne holde varmen hvorfor jeg har ham i sin heldragt af en flyverdragt og godt pakket ind med tørklæder. Om det lille pus så skal prøve et af de her segboards eller et elektrisk løbehjul ved jeg ikke helt. Det er dog godt nok sørens at man ikke lejer airboards på samme facon som med løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en guide til gode segboards, som burde være helt fine til lidt at køre lidt rundt i gården eller baghaven! Hvis alt det nye halløj er lidt for meget for dig, så kan du gå rent retro og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Her skal du bare bruge en bund fra en barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm og skruer, nå ja og naturligvis noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassebil brugte vi faktisk en gammel pull up bar, som akkurat kunne fungere perfekt som en form for rat til sæbekassebilen.

Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *