Mange forbinder sexlegetøj med noget, der er til kvinder. Men det er langt fra hele sandheden. Der findes masser af spændende sexlegetøj til mænd der vil udforske sig selv.

Penisring giver længere nydelse

Et af de mest udbredte sexlegetøj til mænd er en penisring. En penisring har primært til formål, at få den seksuelle akt til at vare længere. Det er et gennemgående tema, at udholdenhed i et samleje kan være en udfordring. Med en penisring kan du opnå ekstra minutter, som din partner vil blive rigtig glad for. Ringen bremser blodstrømmen fra penis, og den kan være hård som en set i meget lang tid. Med den hårdere erektion får du også øget følsomhed i penis. Altså en penisring giver gevinst til begge parter.

Find den rette penisring

Der findes forskellige penisringe på markedet, så det er stort set altid muligt at finde den type, du bedst kan lide. De justerbare penisringe er et super godt valg for begyndere. De kan let justeres, og man kan styre hvor intenst det hele skal være. Vælger man en ikke-justerbar penisring er det vigtigt, at man finder den helt rigtige størrelse. Disse placeres bag testiklerne, så den lukker for blodet, og giver en stor effekt. Til de mere fancy kan man vælge en penisring med vibrator. Dette giver ekstra stimulans både til dig selv og til din partner.
Under alle omstændigheder er det vigtigt, at du altid vælger en penisring lavet i kvalitetsmateriale. Det er vigtigt at gå efter et produkt lavet i silikone. På den måde undgår du også allergiske reaktioner eller lignede. Men i princippet kan du også få penisringe i alt fra gummi, over træ og til metal. Og så skal du altid huske at få introduceret din sexpartner til projektet på en ordentlig måde, så I kan nyde jeres sexlegetøj til mænd sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *